GLORY kondigt nieuwe datum GLORY 76 aan

GLORY kondigt nieuwe datum GLORY 76 aan

Thursday, Nov 05 2020 by GLORY Press Office

Amsterdam, 5 november - GLORY, ‘s werelds grootste kickboksorganisatie, heeft vandaag aangekondigd dat GLORY 76 op 19 december zal plaatsvinden.

Het evenement werd eerder uitgesteld vanwege de strengere COVID-19-maatregelen in Nederland en de positieve coronatest van Badr Hari.

De headliner van het langverwachte evenement is het gevecht tussen Badr Hari en Benjamin Adegbuyi. Co-headliner is het titelgevecht tussen Cédric Doumbé en Murthel Groenhart. In een spannend viermans zwaargewicht toernooi neemt nummer 5 op de heavyweight ranglijst Antonio Plazibat het op tegen nummer 9 Nordine Mahieddine en staan GLORY-nieuwkomers Massinissa Hamaili en Levi Rigters ​​tegenover elkaar. In de Prelims staat de Nederlandse lichtgewicht Jos van Belzen tegenover de onlangs getekende Damian Johansen, die trainde in het kamp van voormalig kampioen Remy Bonjasky.

Het evenement vindt plaats in een studio, gesloten voor het publiek en wordt geproduceerd met alleen essentieel personeel aanwezig.

GLORY 76 zal exclusief beschikbaar zijn via pay-per-view. GLORY-fans in Nederland kunnen de pay-per-view kopen voor € 12,99 en krijgen toegang tot alle GLORY 76-gevechten via de website van Spike of GLORY. Binnenkort zal hierover meer informatie beschikbaar zijn op de websites.

---

Contact GLORY

press@glorywordseries.com

Over GLORY
GLORY is opgericht in 2012 en is de wereldwijde leider in stand-up vechtsport en de thuisbasis van de meest getalenteerde stand-up vechters in de wereld. GLORY’s regels genereren de meest opwindende vorm van gevechten, non-stop actie. GLORY organiseert stand-up vechtsport evenementen van wereldklasse die miljoenen fans over de hele wereld bereiken op meerdere platformen.

Bezoek de website van GLORY voor meer informatie en volg GLORY ook op social media: via Facebook, Snapchat, Instagram, Twitter, YouTube en TikTok.

Over Spike
GLORY en ViacomCBS zender Spike kondigen in oktober 2020 een mediapartnerschap aan waarmee Spike distributeur wordt van GLORY gevechten. Deze unieke samenwerking begint met GLORY 76.

Spike is onderdeel van ViacomCBS Networks International en biedt actie gedreven entertainment. Spike is grensverleggend, ambitieus en vertelt verhalen waar je je ogen niet vanaf kan houden. Spike is een eigenzinnige zender met rauw entertainment. Spike is 24 uur per dag te zien in heel Nederland. Het aanbod op Spike wordt continu aangevuld met nieuwe, voornamelijk exclusieve, series bestaande uit een mix van reality, entertainment en live sport.