GLORY Kondigt Alle Gevechten GLORY 76 Aan, Fight Card Op 7 November Belooft Vuurwerk

GLORY Kondigt Alle Gevechten GLORY 76 Aan, Fight Card Op 7 November Belooft Vuurwerk

Monday, Sep 28 2020 by GLORY Press Office

GLORY 76
Zaterdag 7 november

Main Card

Badr Hari (MOR) vs. Benjamin Adegbuyi (ROM) 
Gevecht Zwaargewicht

Semi-Final Bout A Winner vs. Semi-Final Bout B Winner
Finale Toernooi Zwaargewicht

Cédric Doumbé (FRA) (C) vs. Murthel Groenhart (NED) (iC) 
Kampioenschapsgevecht Weltergewicht (170 lbs / 77 kg)
 
Antonio Plazibat (CRO) vs. Nordine Mahieddine (FRA)
Toernooi Zwaargewicht, Halve Finale gevecht B

Arkadiusz Wrzosek (POL) vs. Levi Rigters (NED)
Toernooi Zwaargewicht, Halve Finale gevecht A

Preliminary Card

Jos van Belzen (NED) vs. Damian Johansen (NED)
Gevecht Lichtgewicht (154 lbs / 70 kg)

 

Spectaculaire gevechten

De GLORY 76-fight card belooft vuurwerk zoals je gewend bent van GLORY. Badr Hari neemt het op tegen tweevoudig GLORY zwaargewicht titeluitdager Benjamin (Benny) Adegbuyi én het wereldkampioenschap weltergewicht staat op het spel in de rubber match tussen Cédric Doumbé en Murthel Groenhart.

Daarnaast heeft GLORY een vierpersoons toernooi zwaargewicht aan het programma toegevoegd. De winnaar van dit toernooi verdient een gevecht tegen een vechter uit het top 4 klassement tijdens het volgende GLORY evenement.

Pay-per-view

GLORY fans kunnen het gevecht live exclusief via pay-per-view (PPV) volgen voor de prijs van € 12,99. Binnenkort zal er een samenwerking met geselecteerde PPV- en marketingpartners worden aangekondigd waarmee de diverse opties duidelijk zullen worden die fans hebben om het live event te volgen.

Details over GLORY 76 fight card

Volledig hersteld van zijn enkelblessure is Badr Hari (106-14, 92 KO, Marokko) klaar om terug te keren in de ring en zijn jacht op de wereldtitel te vervolgen. “De tijd is gekomen om de zwaargewichtdivisie terug te brengen naar de harde realiteit van mijn generatie” verklaarde Hari op de dag van de aankondiging. Zijn uitdager, Benjamin Adegbuyi (34-6, 19 KO, Roemenië) heeft lang gewacht op dit gevecht. De nummer 2 op de zwaargewichtranglijst is al geruime tijd aan het trainen met zwaargewicht kampioen Rico Verhoeven in voorbereiding op de tot dusver zwaarste uitdaging van zijn carrière.

In het co-main event staat het wereldkampioenschap weltergewicht op het spel. Regerend kampioen Cédric Doumbé (73-6-1, 43 KO, Frankrijk) en interim kampioen Murthel Groenhart (68-24-3, 39 KO, Nederland) ontmoeten elkaar dan eindelijk weer voor een van de meest langverwachte trilogiewedstrijden in het kickboksen. GLORY heeft door de jaren heen al flink wat rivaliteit gezien, maar geen rivaliteit zoals die tussen Doumbé en Groenhart. De twee vechters zitten elkaar al maanden zowel on- als offline op de huid. “Ik mag hem echt niet, hij ziet eruit als een lafaard”, aldus Groenhart tijdens een sit-down interview met zijn tegenstander. Waarop Doumbé reageerde: “Ik sla hem knock-out, dan begrijpt hij wel wie de beste is. En hij zal het zeggen ook… als hij dan nog leeft.”

Vierpersoons toernooi zwaargewicht

De fight card van GLORY 76 wordt afgetopt met een spannend vierpersoons toernooi zwaargewicht waar topvechters uit deze divisie in actie komen. In de eerste halve finale staat de nummer 5 op de zwaargewicht ranglijst Antonio Plazibat (18-3, 11 KO, Kroatië) tegenover de nummer 9, Nordine Mahieddine (25-9, 12 KO, Frankrijk). Nordine is die avond vastbesloten zijn derde opeenvolgende GLORY winst te verzekeren. Tijdens de andere halve finale ontmoeten de nummer 6 Arkadiusz Wrzosek (12-5, 7 KO, Polen) en de voormalig Enfusion zwaargewicht kampioen Levi Righters (10-0, 3 KO, Nederland), nieuw getekend bij GLORY, elkaar.

Pre-event

Tijdens het pre-event hoopt het Nederlandse lichtgewicht Jos van Belzen (8-0, 3KO, Nederland) zijn derde opeenvolgende winst te behalen tijdens zijn ontmoeting met de nieuw getekende Damian Johansen (8-3, 4KO, Nederland), die aan het trainen is in het kamp van voormalig kampioen Remy Bonjasky.

Bezoek de website van GLORY voor meer informatie en volg GLORY ook op social media: via Facebook, Snapchat, Instagram, Twitter, YouTube en TikTok.

 

Voor meer informatie, neem contact op met press@glorywordseries.com