COLLISION 2 FAQ

FAQ – NEDERLANDS  (Click HERE for English)

Voorverkoop vragen:

Ik heb me aangemeld voor de voorverkoop maar heb geen wachtwoord ontvangen

The GLORY: COLLISION 2 Voorverkoop is nu gesloten. Tickets zijn vervolgens beschikbaar wanneer de reguliere verkoop van start gaat.

De webpagina is vastgelopen tijdens het indienen van mijn bestelling, wat moet ik doen?

Onze partners bij TicketSauce hebben geadviseerd dat klanten de pagina niet moeten verversen. We zijn ons bewust van meerdere gevallen waarin pagina's enkele uren zijn vastgelopen voordat ze definitief werden verwerkt. Als u echter een foutmelding ziet of een punt bereikt waarvan u zeker weet dat de transactie niet wordt voltooid, neemt u dan contact op met support@ticketsauce.com 

Mijn betaling is doorgegaan maar de bestelling is niet bevestigd en ik heb geen tickets ontvangen

Helaas hebben de servers van het ticketportaal moeite om de enorme vraag naar COLLISION 2 tickets te verwerken. Veel klanten hebben gemeld dat er een betaling heeft plaatsgevonden, maar geen tickets hebben ontvangen. Sommige van deze klanten hebben hun tickets ontvangen na een wachttijd van meer dan 8 uur. Controleer uw e-mail later vandaag (en controleer nogmaals uw SPAM-map) voor een bevestiging van uw bestelling. Als er na enige tijd nog steeds geen bevestiging is, neem dan contact op met support@ticketsauce.com. Vergeet niet een screenshot van een betaalbevestiging en andere ondersteunende documentatie toe te voegen.

Ik krijg een bericht dat betaling niet wordt geaccepteerd in mijn land

Vanwege het grote aantal frauduleuze activiteiten vanuit deze regio is besloten dat betalingen worden geblokkeerd. Als u echter een e-mail stuurt naar support@ticketsauce.com, wordt er een tijdslot gecreëerd waarmee u in uw land kunt kopen.

Ik heb per ongeluk twee keer het aantal tickets gekocht / mijn ticketverzoek stuurde twee signalen waardoor ik twee keer het aantal beoogde tickets had

Dit is bij een aantal fans voorgekomen en komt voort uit een probleem met het ticketingsysteem. Stuur een e-mail naar support@ticketsauce.com Geef zoveel mogelijk details op (schermafbeeldingen van betaalbevestigingen, bevestigingsmails, enz.) Zodat u sneller en nauwkeuriger geholpen kunt worden. Houd er rekening mee dat door het aantal transacties dat momenteel wordt verwerkt, het kan betekenen dat het enkele dagen kan duren voordat uw zaak is opgelost.

Ik kreeg uiteindelijk een andere set tickets, omdat de eerste keer dat ik probeerde om tickets te kopen, het systeem een time-out kreeg of om een of andere reden geen kaartjes kreeg

Wij adviseren u om contact op te nemen met support@ticketsauce.com. Vergeet niet een screenshot van uw bankbetaling en andere ondersteunende documentatie toe te voegen van zowel uw eerste als tweede aankoop. Op deze manier kunnen ze u beter van dienst zijn. Houd er rekening mee dat er momenteel een groot aantal zaken in behandeling is en het enkele dagen kan duren voordat dit kan worden opgelost.

Ik heb tickets gekocht, maar ik wil een terugbetaling

Alle GLORY: COLLISION 2 kaartaankopen zijn definitief. Restituties worden momenteel niet aangeboden. Excuses voor het eventuele ongemak.

Wanneer is reguliere verkoop?

De reguliere verkoop gaat van start op woensdag 31 juli, om 10:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via glorykickboxing.com 


Deuren geopend: 16:00
Superfight Series: 17:00
Numbered Part: 19:00
Collision 2: 21:00

Let op, dit evenement is alleen toegankelijk voor mensen van 16 jaar en ouder!

Aankopen zijn beperkt tot maximaal 8 tickets. Alle transacties zullen worden gecontroleerd op naleving van deze beperking. GLORY behoudt zich het recht voor om bestellingen te annuleren wanneer deze het omschreven ticketlimiet overschrijden. Dit kunnen bestellingen zijn waarbij gebruik gemaakt wordt van hetzelfde naam, e-mailadres, factuuradres, creditcardnummer of andere informatie. Onwettige wederverkoop, of poging tot wederverkoop, kan een reden zijn voor annulering zonder teruggave van de kosten.

GLORY behoudt zich het recht voor om een zitplaats te veranderen naar een vergelijkbare zitplaats mocht dit nodig zijn.

Bij de aanschaf van een Golden Circle Front Row Seat (CAT 1) ticket, krijg je toegang tot de GLORY Guest Lounge. In de lounge is het mogelijk om een hapje en een drankje te nuttigen.

Skyboxen zijn niet beschikbaar voor dit evenement.

De fight card en starttijden kunnen mogelijk veranderen.Route


Bij en rondom GelreDome zijn meerdere parkeerplaatsen voor bezoekers. Vanaf de parkeerplaats kunt u lopen naar GelreDome. Indien u op de verder gelegen parkeerplaatsen heeft geparkeerd, kunt u met een gratis (snelle) shuttleservice naar GelreDome. Volg de bebording en tekstwagens. Zo bent u het snelst bij GelreDome.

Mindervaliden kunnen parkeren bij P-1 GelreDome. Geef bij de verkeersregelaars en parkeerstewards aan dat u wilt parkeren op een invalidenparkeerplaats. Zij zullen, indien mogelijk, een plaats dicht bij GelreDome toewijzen. Een plaats nabij de ingang kan niet gegarandeerd worden.

Adres:
Batavierenweg 25
6841 HN Arnhem

Voor meer informatie kijk op www.gelredome.nl

Parkeren

Er bestaat voor de bezoekers de mogelijkheid tot betaald parkeren op het terrein van GelreDome, alsmede op parkeerterreinen (waaronder shuttleparkeerplaatsen) die zijn aangewezen.

Op het parkeerterrein gelden de regels van het openbaar verkeer alsmede de regels welke door middel van verkeersborden of aanwijzingen van stewards zijn aangegeven, en tevens van het Huisreglement.

Voor meer informatie kijk op www.gelredome.nl  

Veiligheid

GLORY is erg begaan met de veiligheid van al haar bezoekers. Om deze veiligheid te garanderen, zullen we preventieve maatregelen handhaven. De huisregels maken deel uit van deze preventieve maatregelen. Hieronder vindt u de belangrijkste maatregelen.

Algemeen:

Alle bezoekers worden gecontroleerd op het bezit van strafbare en niet-toegestane items. We kijken ook naar de staat waarin mensen zich bevinden. In geval van overmatig gebruik van alcohol en/of verdovende middelen kan toegang worden geweigerd. Wanneer een bezoeker in het bezit is van verboden voorwerpen zoals slag-, steek- en/of vuurwapens, wordt de persoon onmiddellijk gearresteerd en overgedragen aan de politie. Bezoekers die in het bezit zijn van verdovende middelen zullen ook de toegang worden ontzegd.

Extra:

- U kunt om identificatie worden gevraagd.
- Het stadion is uitgerust met camerabewaking.
- Er is geen garderobe in GelreDome.

Drank, drugs, roken

Er wordt geen alcohol geschonken op dit evenement en het is verboden drugs en dergelijke zaken mee te brengen.

Het is verboden te roken in de GelreDome. Tevens is het gebruik van E-smokers niet toegestaan.

Het op het terrein van de GelreDome en/of het in de GelreDome verkopen dan wel te koop aanbieden van handelswaren zoals dranken, etenswaren, souvenirartikelen, T-shirts, sjaals, vlaggetjes en dergelijke, is slechts toegestaan indien, en voor zover daartoe schriftelijk toestemming is verkregen van, GLORY. Op verzoek van medewerkers van GLORY dient deze toestemming te worden overhandigd.

Voor meer informatie kijk op www.gelredome.nl  

Verboden artikelen

De volgende artikelen zijn verboden:

- Rug- en/of handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm.
- Glas, blikjes, alle soorten spuitbussen, ongeacht de inhoud.
- Audio- en videoapparatuur en fototoestellen met telelenzen.
- Selfiesticks.
- Vuurwerk in alle vormen, ook de bekende vuursterren niet toegestaan.
- Banners verwerkt met hout, ijzer of plastic stokjes.
- Eten en drinken.
- Harde en zachte geneesmiddelen.
- Slag-, steek- en/of vuurwapens.
- Racistische / nationalistische / Politieke uitingen worden niet getolereerd.
- Voetbalshirts en / of voetbal gerelateerde goederen zoals caps en sjaals worden niet getolereerd.
- Colors van motorclubs worden niet getolereerd.

Tickets

Krijg ik een bevestiging na aankoop?

Telkens wanneer u een aankoop doet via ons platform, krijgt u de mogelijkheid om een bon onmiddellijk na aankoop te printen, evenals een automatische e-mail met de aankoopgegevens en informatie over het evenement.

Krijg ik restitutie?

Elk evenement heeft zijn eigen specifieke terugbetalingsbeleid. Controleer de kleine lettertjes van uw evenement voor meer informatie over de details. Als je een teruggave kunt aanvragen, neem dan rechtstreeks contact op met de organisator van het evenement. Als een terugbetaling wordt verleend, wordt alleen de prijs van het ticket terugbetaald. Alle servicekosten / transactiekosten worden niet terugbetaald.

Wat heb ik nodig om mijn tickets te kunnen afdrukken?

Onze tickets zijn PDF-bestanden, dus u moet Adobe Reader (of een andere PDF-lezer van uw keuze) op uw computer installeren om uw tickets te openen en af te drukken.

Kan ik mijn smartphone gebruiken in plaats van een kaartje uit te printen?

Ja, mits u zich heeft aangemeld voor het ontvangen van tickets via sms, kunt u deze optie gebruiken in plaats van een PDF-ticket tijdens het evenement.

Wat als ik geen smartphones of printers heb, kan ik mijn tickets nog steeds inwisselen?

Noteer het bevestigingsnummer van uw bestelling en geef die informatie aan de deur. Mogelijk moet u ook een identiteitsbewijs tonen om uw aankoop te bevestigen.

Ik zie een dubbele afschrijving op mijn creditcard, gaat dit weg?

Meestal gebeuren deze dubbele kosten vanwege een verkeerde combinatie van uw factuuradres en het postadres dat is gekoppeld aan uw creditcard. Als u een foutmelding heeft ontvangen die heeft geresulteerd in het opnieuw indienen van uw factuurgegevens en de poging is mislukt, kan de transactie worden weergegeven als in behandeling.

Neem contact op met uw financiële instelling en laat hen de kosten van naderbij bekijken. Als de kosten inderdaad worden vermeld als zijnde in behandeling, moeten ze verdwijnen binnen 2-4 werkdagen. Als u denkt dat er een fout is die niet in behandeling is, neem dan contact op met support@event-help.com voor aanvullende hulp.

Ik heb mijn tickets niet ontvangen - hoe kan ik ze krijgen?

Controleer eerst uw map met spam om te zien of de e-mail en kaartjes daar per ongeluk zijn terechtgekomen.

Als u wilt dat wij uw tickets opnieuw opsturen, stuur dan een e-mail naar support@event-help.com met de informatie die u bij het uitchecken hebt ingevoerd, waaronder: naam, e-mailadres, aankoopdatum en evenement. We zullen uw kaarten graag opnieuw verzenden.

Ik heb een kaartje gekocht voor iemand anders, hoe stuur ik het naar ze op?

Er zijn verschillende manieren om een ticket te verzenden:

1 - U kunt uw e-mail met kaartjes doorsturen naar degene voor wie u ze gekocht heeft.
2 - U kunt elk ticket afzonderlijk naar uw computer downloaden en vervolgens sturen naar degene voor wie u ze gekocht heeft. Zorg ervoor dat u elk uniek ticket verzendt en niet dezelfde tickets die u zelf gaat gebruiken.
3 - U kunt de tickets afdrukken en per post verzenden, of persoonlijk geven aan degene voor wie u ze gekocht heeft.

Ik heb een vraag over het evenement, met wie neem ik contact op?

Neem contact op met de organisator van het evenement wiens informatie zich op de evenementpagina bevindt. Ze zullen in staat zijn om specifieke vragen met betrekking tot het evenement te beantwoorden.

Er is een fout/probleem opgetreden bij het kopen van tickets. Hoe kan ik doorgaan met kopen?

We verontschuldigen ons voor de moeilijkheden! Stuur een e-mail naar support@event-help.com met zoveel mogelijk informatie over de fout of het probleem, waaronder: naam, e-mailadres, evenement waarvoor u tickets wilt kopen, beschrijving van het probleem, schermopname (indien van toepassing) en welke internetbrowser u gebruikt (Internet Explorer, Google Chrome, Safari, enz.). We zullen controleren of uw bestelling nog niet is voltooid en nemen contact met u op voor de volgende stappen of een oplossing.

 

FAQ - ENGLISH

Pre-sale Questions: 

I signed up for the presale but did not receive a password

The GLORY: COLLISION 2 Pre-Sale is now closed. Tickets will next be available when the general on sale starts.

The webpage froze while I was submitting my order, what do I do?

Our partners at TicketSauce have advised that customers should not refresh the page while frozen, in order for the payment to process. We are aware of multiple cases in which pages have frozen for several hours before finally processing. However, should you see an error message or reach a point at which you are certain the transaction will not complete, please contact support@ticketsauce.com

My payment went through but ther order was not confirmed and I did nott receive tickets

Unfortunately the ticket platform servers have struggled to process the huge level of demand for COLLISION 2 tickets. Many customers have reported that payment has been taken but they have not received tickets. Some of these customers have received their tickets after a wait of 8+ hours. Please check your email later today (and double-check your SPAM folder) for a confirmation of your order. If after some time there is still no confirmation, please contact support@ticketsauce.com. Please be sure to include a screenshot of your bank payment and any other supporting documentation.

I am getting a message that payment is not accepted in my country

Unfortunately a high amount of fraudulent activity in this region means that payments from this region are blocked. However, if you email support@ticketsauce.com they will create a timeslot that will allow you to purchase from your country.

I accidentally purchased twice the number of tickets/ my ticket request sent two signals causing me to have twice the number of intended tickets

This issue has affected a number of fans and stems from an issue on the ticketing system. Our ticketing partners TicketSauce are the best route for resolution of this issue. Please send an email to support@ticketsauce.com Include as much detail as you can - (screenshots of banking, confirmation emails, etc) - so they can more quickly and accurately assist you. Please be aware that the volume of transactions presently being processed means that it could be several days before your case is resolved.

I ended up getting a different set of tickets because the first time I attempted to purchase tickets either the system timed out or I was not issued the tickets for some reason

Please reach out to support@ticketsauce.com and provide as much evidence as possible about your first attempted purchase and your second purchase. Please be aware there is presently a high volume of cases being handled and it may be several days before this can be resolved.

I purchased tickets but I want a refund

All GLORY: COLLISION 2 ticket purchases are final. Refunds are not being offered at this time.

When is general onsale?

The general on sale starts July 31 at 10:00 AM CEST. Tickets are available via glorykickboxing.com


Doors open:
04:00 PM CET
Superfight Series: 05:00 PM CET
Numbered Part: 07:00 PM CET
Collision 2: 09:00 PM CET

Please note, this event is only for guest aged 16 and over!

Purchases are limited to a maximum of 8 tickets. All transactions will be checked for failure to comply with this limitation. GLORY reserves the right to cancel any or all orders and tickets if you exceed or attempt to exceed, the posted ticket limit. This includes orders associated with the same name, e-mail address, billing address, credit card number or other information. Unauthorized or unlawful resale or attempted resale is grounds for seizure and cancellation without compensation.

GLORY has the authority to relocate a ticket holder seat to a comparable seat location if needed.

By purchasing a Golden Circle First Row Seat (Cat 1) ticket you will get access to the GLORY Guest Lounge. Food and beverages are served in the lounge.

Skyboxes won’t be available for this event.

The Fight Card and Start Times are subject to change.Route

There are several parking places for visitors at and around GelreDome. You can go from the parking lot by foot if you parked close to the GelreDome. From the more distant parking places, there is a fast and free shuttle service to GelreDome. Follow the signs and text cars for the fastest way to GelreDome.

Disabled persons can park at P-1 GelreDome. Indicate to traffic controllers and parking stewards that you want to park in a disabled parking space. If possible, they will assign a place close to GelreDome. A location near the entrance cannot be guaranteed.

Address:

Batavierenweg 25
6841 HN Arnhem

For more information, visit www.gelredome.nl

Parking

There is a possibility for visitors to pay for parking on the grounds of the Dome, as well as on parking areas (including shuttle parking places).

On the parking lot, the rules of public traffic and the rules that are indicated by means of traffic signs or instructions from stewards and the House Rules apply.

For more information, visit www.gelredome.nl

Safety

GLORY is committed to take care of the safety of all its visitors. To guarantee this safety, we will maintain preventive measures. The house rules are part of these preventive measures. Below you will find the most important ones. 

General:

All visitors will be checked for the possession of punishable and unauthorized items. We also look at the state in which people are in. In case of excessive use of alcohol and/or banned substances, access can be denied. When a visitor is in possession of forbidden objects such as striking and/or stabbing weapons and/or firearms, the person will be arrested immediately and handed over to the police. Visitors who are in the possession of narcotics will also have their access denied.

Extra:

- You can be asked for identification, so please make sure to bring your passport or ID.
- The venue is equipped with camera surveillance.
- There is no wardrobe in GelreDome.

Alcohol, drugs, smoking

Alcohol won’t be served at this event and it is forbidden to bring drugs or similar items.

It is forbidden to smoke in GelreDome. The use of E-smokers is also not permitted.

Selling at the GelreDome site or offering beverages, food, souvenir items, T-shirts, scarves, flags and the like is only permitted if, and in so far as written, permission is required and obtained from GLORY. At the request of employees of GLORY, this permission must be given.

For more information, visit www.gelredome.nl

Prohibited Articles

The following articles are prohibited:

- Backpacks and / or handbags are allowed, if they are no larger than A4 size and no thicker than 10 cm.
- Glass, cans, all kinds of spray cans, regardless of the content.
- Audio & video equipment and photo equipment with telephoto lenses.
- Fireworks in all shapes, also the well-known fire-stars are not allowed.
- Banners processed with wood, iron or plastic sticks.
- Selfie sticks.
- Food and drinks.
- Hard and soft drugs.
- Battle and/or stabbing weapons and firearms.
- Racist/nationalistic/political expressions will not be tolerated.
- Football shirts and/or football related goods such as caps and scarves will not be tolerated.
- ‘Colors’ of motor clubs will not be tolerated.

Tickets

Do I get a confirmation receipt after purchase?

Any time you make a purchase using our platform you will be given an option to print a receipt immediately after purchase, as well as an automatic email with the purchase details, and event information.

Can I get a refund?

Each event has its own specific refund policy. Please check the fine print of your event for details for specifics. If you are able to request a refund, please contact the event organizer directly. If a refund is granted, only the base ticket price will be refunded. All service/transaction fees will not be refunded.

What do I need to be able to print my tickets?

Our tickets are PDF files, so you'll need to install Adobe Reader (or another PDF reader of your choice) on your computer to open and print your tickets.

Can I use my smartphone instead of printing out a ticket?


Yes - if you opted in to receive tickets via SMS you can use this option instead of a PDF ticket at the event.

What if I don’t have a smartphone or a printer, can I still redeem my tickets?


Please write down your order confirmation number and present that information at the door. You may also be required to show proof of ID to confirm your purchase.

I see a duplicate charge on my credit card, will this go away?

Most of the time, these double charges occur because of a mismatch in your billing address versus the mailing address associated with your credit card. If you received an error message that resulted in re-submitting your billing information, and the attempt failed, the transaction might be listed as pending.

Give your financial institution a call and have them take a closer look at the charges. If the charges are indeed listed as pending, they should go away in 2-4 business days. If you believe there is an error that is not pending, please reach out to support@event-help.com for additional assistance.

I didn't receive my tickets – how can I get them?

First, please check your spam folder to see if the email & tickets ended up there by mistake.

If you would like us to resend your tickets, please email support@event-help.com with the information you entered at check-out including: name, email, date of purchase, and event. We will be happy to re-send your tickets.

I bought a ticket for someone else, how do I send it to them?

There are a few ways to send a ticket:

1: You can forward your tickets email to your friend.
2: You can download each ticket individually to your computer, and then send it to your friend. Just make sure that you are sending each unique ticket and not the same tickets you will use.
3: You can print the tickets and send them in the mail or give them to your friend in person.

I have a question about the event, who do I contact?


Please reach out to the event organizer whose information is located on the event page. They will be able to answer any specific questions relating to the event.

There was an error/issue when I tried to purchase tickets – how can I continue to purchase?


We greatly apologize for the difficulties! Please email support@event-help.com with as much information as you can provide about the error/issue including: name, email address, event you wish to purchase tickets to, description of the issue, screen shot (if applicable), and what internet browser you are using (Internet Explorer, Google Chrome, Safari...etc). We will verify that your order did not still go through and contact you with next steps or a resolution.